Посрещнете нова година по най-добрия начин! Отпразнувайте новата 2018 година в Marionette Bar & Dinner. Новогодишната шоу програма в Marionette включва участие на “Златните Момичета” на Нешка Робева, DJ – водещ и LIVE BAND – изпълнения на живо от гост звезди. Направете своята резервация за най-звездното новогодишно парти в София. Местата са ограничени!
Marionette Bar & Dinner, хотел Маринела, гр. София, бул. „Джеймс
Баучер“ 100.
За въпроси и резервации тел. 0988 30 30 30
Новогодишно меню
CLASSIC 149 лв
Вариант 1
Салата: Шайби розов домат, печена чушка, пресносолно българско сирене, хрупкав магданоз, ленти пресни краставички и гръцки маслини.
Предястие: Хрупкав лаврак маринован в Хойсин сос върху бананов лист с хрупкави сусамени морковчета.
Основно: Нежно филе от пиле Duc приготвено на ниска температура върху поширана цикория и облято със сос Рокфорт.
Следястие: Листенца Брезаула с пармезан, рукола и студено пресован зехтин. Баница
Десерт: Нутела
Напитки: 50 мл. ракия Бургас 63 или водка Абсолют, мин.вода, безалкохолно и шампанско
———– ✨
✨
✨ ———–
CLASSIC 149лв
Варинт 2
Салата: Микс от свежи салатки със запечено френско козе сирене, зелени смокини, киноа, поширана круша и малинов дресинг
Предястие: Хрупкав лаврак маринован в Хойсин сос върху бананов лист с хрупкави сусамени морковчета
Основно: Крехко свинско бон филе мариновано в студено пресован зехтин, бял пипер и сос от печени зеленчуци, гарниран с крем от нахут и кориандър
Следястие: Листенца Брезаула с пармезан, рукола и студено пресован зехтин. Баница
Десерт: Боровинков чийзкейк
Напитки: 50 мл. ракия Бургас 63 или водка Абсолют, мин.вода, безалкохолно и шампанско
———– ✨
✨
✨ ———–
PRMIUM 198 лв
Вариант 1
Салата: Шайби розов домат, печена чушка, пресносолно българско сирене, хрупкав магданоз, ленти пресни краставички и гръцки маслини
Предястие: Крехък октопод вплетен в слайс от манго, филиран грейпфрут, цитрусов сос и френски картофи
Основно: Телешки Розбив върху лек крем от червена леща, облят със сос от печени кестени и трюфелов нюанс
Следястие: Прошуто с парченца пармезан и студено пресован зехтин, Баница
Десерт: Нутела
Напитки: 50 мл. Бургас 63 или Грей Гус, Смералдина, безалкохолно, шампанско
———– ✨
✨
✨ ———–
PREMIUM 198 лв
Вариант 2
Салата: Микс от свежи салатки със запечено френско козе сирене, зелени смокини, киноа, поширана круша и малинов дресинг
Предястие: Крехък октопод вплетен в слайс от манго, филиран грейпфрут, цитрусов сос и френски картофи
Основно: Сьомга Терияки
Следястие: Прошуто с парченца пармезан и студено пресован зехтин. Баница
Десерт: Боровинков чийзкейк
Напитки: 50 мл. Бургас 63 или Грейгус, Смералдина, безалкохолно, шампанско